Introspectie of zelfreflectie is volgens de WikiPedia een activiteit waarbij de eigen gedachten, gevoelens en herinneringen tot onderwerp van overdenking gemaakt worden. Reflecteren, of reflectie, is het doorgronden en herkennen van processen die bewust en onbewust plaatsvinden binnen de eigen psyche. En dan koningin Maxima als ambassadeur MLM concept?

Zelfreflectie speelt ook bij Osho (Bhagwan Shree Rajneesh) oftewel de ‘sex-goeroe’). Zijn leer was gebaseerd op ‘vernietiging’ van het ego waardoor de cyclus van reïncarnatie doorbroken werd en je voor eeuwig vrij was. Dit kon dan bewerkstelligd worden door d.m.v. meditatie en zelfreflectie je karma in te lossen zodat je los kon komen van lichaam en geest (materie) waardoor je een vreedzame staat van vrede en acceptatie ervoer.

Je zou dus kunnen zeggen dat zelfreflectie een deugd is. Een positieve eigenschap dus waar een bepaald persoon over beschikt.

Sport en Politiek

Persoonlijk ben ik van mening dat je sport gewoon sport moet laten zijn. Was er in onze eigen competitie al de discussie toen Feyenoord aanvoerder Orkun Kökçü weigerde uit religieuze overwegingen de aanvoerdersband van Feyenoord te dragen in de uitwedstrijd tegen AZ. Nu afgelopen weekend het WK 2022 in Qatar van start gegaan, is er gelijk al de discussie over de OneLove armband. Het toont nog eens extra aan hoe fundamenteel verkeerd de toekenning van Qatar voor het WK 2022 door de Wereldvoetbalbond (FIFA)was.

Waar veel WK voetballers nu zwijgen, de FIFA zwicht voor geld en misbruikt vervolgens haar macht, de Europese landen hun oren laten hangen en de nationale bonden doen er het zwijgen toe. Daarom zijn nu alle de supporters van Iran – en deze vrouwelijke supporter uit England – nu al winnaar! Zij doen niet mee, zeggen en tonen wat ze willen.

Sport en politiek (cq politieke statements) zou je moeten scheiden. Veel voetbalfans (vergelijk de versieringen tijdens andere WK’s en de huidige) hebben zich met afgrijzen afgekeerd van deze walgelijke op financiën (van fossiele brandstoffen!!) gebaseerde toewijzing FIFA World Cup Qatar world cup 2022 . Sponsors – net als het Duitse Rewe – zullen zeker snel volgen.

Daar komt nu bij dat de FIFA haar macht misbruikt en oefent ze enorme druk uit op verschillende bonden en individuele spelers om uitingen van het ‘vrije westen’ in een onvrij land te voorkomen. Dit is de definitieve faillietverklaring van dit ‘WK voetbalfeest’.

Nu nog ‘meer’ het failliet van de politiek.

Want, wanneer komt er voor jou hét moment om jouw streep in het zand te trekken en te zeggen: ‘Tot hier en niet verder!’. Wanneer is er HET moment om op te staan voor mensenrechten? Wanneer is er HET moment om op te komen voor jezelf en je naasten.

Met het weigeren van de toegang tot 26 Schengenlanden voor een periode van twee jaar, gebeurt veel meer dan het opleggen van een straf aan een ieder individu!

Wat je van de man vindt laat ik aan een ieder persoon zelf. Maar in plaats van een discussie aan te gaan, mensen kennis te laten maken met de ‘complottheoreticus’ David Icke. Werd deze man door de politiek gemaakt tot martelaar van de complottheorieën. Zal het ontzeggen van de toegang tot 26 Schengenlanden voor veel mensen een bevestiging zijn van de man z’n gelijk.

Met het ontnemen van het vrije woord verdwijnt ook niet wat de politieke ‘deug’ elite noemt de complottheorie. Van een complottheorie wil de politieke ‘deug’ elite een wetenschappelijk bewijs zien. Maar hoelang is het geleden dat diezelfde politici het nemen van een experimenteel vaccin een kwestie van fatsoen vond.

Ook de haan is dood

Als het aan D66 – nadat de partij met het opheffen van het referendum haar eigen bestaansrecht opgaf – is het ook gemakkelijker geworden om (politieke) partijen te gaan gaan verbieden die hen niet aanstaan. Nationaal en internationaal zijn er nog nooit zoveel aanvallen geweest op het vrije woord (en gebaar).

D66 is des te meer gevaarlijk omdat het doorgaat voor liberaal, zonder het te zijn! In tegenstelling tot aanverwant GL, dat er openlijk voor uitkomt totalitair communistisch te zijn, is D66 een wolf in schaapskleren.

Er is inmiddels meer ‘trammelant in t kippenhok, d’r is weer wat gebeurt’ zoals het begin van de piraten klassieker van de Spitfires begint. De Volkskrant kwam naar buiten met wat al tijden rondging. Na grijpgrage Francesco van Jole is Matthijs van Nieuwkerk de volgende rode haan die zijn ‘matthijsje’ niet alleen graag liet grazen.

Hij kraaide er ook nog te hard bij naar de medewerkers die aan het begin van een carrière stonden. En dan zegt (inmiddels zijn taken neergelegd) Frans Klein – bemoeide zich met ‘eigen’ integriteitsonderzoek uit BNN VARA tijd -: ‘Mensen hadden het tegen me kunnen zeggen als ze ergens mee zaten’

En dan is er nog een dame genaamd Dieuwke Wynia. Zij ontwikkelde zich, waarschijnlijk in volle tevredenheid van zichzelf, tot een mengeling van Ghislaine Maxwell en Mata Hari. Het gedrag van Matthijs van Nieuwkerk faciliteren. Maar in het Volkskrant artikel zichzelf schoonpraten dat ze het deed om Matthijs van Nieuwkerk’s gedrag proberen binnen de perken te houden maar uiteindelijk als hoofdredacteur is vertrokken juist door het gedrag van Matthijs van Nieuwkerk.

Sport en entertainment zijn politiek

De FIFA legt op. Spelers doen in meerderheid mee. De MSM media graait, grijpt en schreeuwt. Het is net politiek.

Vervang FIFA door de staat. Spelers door politici. MSM media door respectievelijk de PvdA, D66 en BIJ1. Of door VVD, VVD en VVD. Of door WEF, WEF leden, partij kartel.

Nog nooit is er zo’n ernstige aanval door een partij op het vrije woord geweest als door D66. De VVD zet gemeenteraden nog verder buitenspel. Zijn de klassiek liberalen ook niet meer dan een stel Statlers en Waldorfs.

Inmiddels stuurt het kabinet gewoon – net als in 1980 – een normale regeringsdelegatie naar het WK voetbal in Qatar. Het kabinet negeert daarbij de meerderheid van de Tweede Kamer.

Bewees Bali nog maar eens dat WEF – een private organisatie – zijn invloed nog meer uitbreidt. Op de foto zien we de voorzitter van de FIFA Giovanni Infantino, de Canadese premier Justin Trudeau, de Britse premier Sunak en Klaus Schwab tijdens het avondprogramma. In wezen is ‘elitesoldaat’ onkel Klaus Schwab niets anders dan een geweldige verkoper die aan het hoofd staat van een Multi Level Marketing concept.

Een Multi Level Marketing concept opgezet als een piramidespel (piramide marketing). Een piramidespel dat inmiddels Koningin Máxima heeft gecontracteerd als ambassadeur. Een ambassadeur voor het het ontwikkelen concept ‘digitale euro CBCD’. Koningin Maxima als ambassadeur Multi Level Marketing (MLM) concept?

Wat daarbij opvalt is dat het vooral de politiek (en inmiddels aanverwanten), gevormd vanuit het machtsvacuüm dat ontstond na de februari en oktober revolutie 1917 in Rusland, is dat zich erg aangetrokken voelt tot deze vormen van Multi Level Marketing.

Concluderend

Als zelfreflectie een deugd is. Net als dat normaal gedrag tegen de ander een deugd zou moeten zijn. De huidige politieke elite, de WEF-Multi Level Marketing sekte van Klaus Schwab en hun aanverwanten beschikken overduidelijk niet over die deugd. Ook niet met Koningin Maxima als ambassadeur Multi Level Marketing (MLM) concept

We moeten ons daarbij realiseren dat wij, het volk, deze ‘ondeugden’ in het zadel hebben geholpen. En ze nog steeds in het zadel houden. De elite inmiddels zover gaat om de wet verder aan te passen om politieke tegenstanders uit de weg te ruimen. Het neigt naar fascisme pur sang.

Het is een gevaarlijke ontwikkeling om politieke partijen te verbieden. Het zet de poort wagenwijd open naar een totalitaire dictatuur. Hoe definieert men ‘staatsgevaarlijk’ of een ‘gevaar voor de democratie’? Bedenkt daarbij dat het gelijk denkenden zijn die zitting hebben in de instituties.

Kansen pakken en anders excuses voor het ongemak

Een ieder zal wat mij betreft bereid moeten zijn om de moeite nemen om naar de stembus te gaan. Als de opkomst bij de komende Provinciale Statenverkiezingen wederom blijven hangen op 56.16%, dan is continueren voor de huidige elite genoeg om te winnen.

Alleen als iedereen in beweging komt en tijdens de PS2023 stemt – op alfabetische volgorde – BVNL, FvD, JA21 of de PVV genoeg. Zij die nog twijfelen voor mijn part op de BoerBurgerBeweging. Dan kunnen we het tij keren. En niet onbelangrijk, Koningin Maxima als ambassadeur Multi Level Marketing (MLM) concept stoppen!

Anders rest onze nazaten – dan mogelijk Euraziatisch-negroïde – niets anders dan over 100 jaar excuses te vragen voor het ongemak veroorzaakt door de heersers van nu.

NL in Nood vlag

NLinNood heeft een eigen vlag ontworpen en vervaardigd. Niet omdat we de omgekeerde vlag intimiderend vinden maar omdat we er aanstoot aan nemen of omdat het een Duitse vlag is.

Nee, gewoon volgens de democratie en in het kader van keuzevrijheid. Wil je de vlag bestellen? Mail naar……..#NLinNood #WegMetDitKabinet

Nooit opgeven, niets doen is geen optie. Nederland / Enschede is het waard!