Om het met de woorden van Erica Terpstra te zeggen, wat een KANJERS en voor onze selectiecommissie de moeilijkste politieke klus tot nu toe. En dan niet het selecteren voor kandidatenlijst, wel er een volgorde aan geven.

WAAR STAAN WIJ VOOR?
Sinds de aantreding van Erwin Versteeg als raadslid in 2018 heeft Verbindend Enschede (toen Groep Versteeg) zich geprofileerd als typisch lokale partij met een ideologische grondslag maar niet veel op heeft met verplichte landelijke partijvoorschriften als het gaat om lokale invulling.

We zijn, al willen de politieke tegenstanders dat maar al te graag, niet te stoppen in linkse of rechtse hokjes. Het links, rechts of midden is voor ons dan ook louter en alleen bedoeld om te framen en een voorbeeld van oude politiek. Dat deze opstelling ook landelijk aanslaat blijkt wel uit de vele positieve reacties en de opbouw van de landelijke beweging zoals deze tot dusver is gerealiseerd.

Wij kijken pragmatisch; louter en alleen naar wat goed is voor onze gemeente als onderdeel van de regio, euregio en land. Waarbij we door onze unieke ligging de poort naar een werelds achterland zijn. Wij dienen het lokále belang en zetten ons daarbij in voor grote thema’s, maar zeker ook voor de kleine zaken bij u in de buurt. Verbindend Enschede is mede daarom een makkelijk benaderbare partij. Kortom, we staan ook voor jou!

Met trots maakt Verbindend Enschede dan ook haar eerste kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 bekend. Een lijst met mensen die letterlijk en figuurlijk staan in onze Enschedese samenleving met een mix van (levens) ervaring en aanstormend talent (Don is 17 jaar).

1) Erwin Versteeg
2) Johan Mulder
3) Ronald Barelds
4) Diana Lambers van Klaveren
5) Heidi Niehenker
6) Erwin Sweers
7) Mathieu Zeelte
8) Anouk Veekamp
9) Kim de Jong
10) Daniëlle de Vries
11) Martin Metsemakers
12) Rimon Jallo
13) Henny Vreriks
14) Don Schippers

Voor een toelichting op de kieslijst kan het beste contact op worden genomen met Erwin Versteeg via e-mail: partij@verbindend-enschede.nl

Met deze lijst, en het verkiezingsprogramma dat binnenkort officieel wordt gepresenteerd, zien wij met het volste vertrouwen de lokale verkiezingen van maart 2022 tegemoet.

#WijStaanVoor! Wij staan voor jou want alleen samen zijn we Verbindend Enschede #GR022

Nooit opgeven, niets doen is geen optie. Enschede is het waard!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de partij