Dé reden waarom ik niet de Islamieten als groep wil polariseren is mijn Enschedese achtergrond. In Enschede hebben tot nu toe met en naast elkaar geleefd. Waarbij ondanks de verschillen, wederzijds respect en acceptatie de Enschedese norm is geworden.

Door met name politieke invloed (groei is een politieke keuze) komt dit echter meer en meer onder druk te staan en lijkt polarisatie – zo heb ook ik ondervonden – in MIJN stad de norm te zijn geworden.

Verschuilen achter de realiteit

Of de gematigde Islam nu wel of niet bestaat laat ik in deze achterwege. Als je één op één met Islamieten spreekt zou je wel denken dat er iets van gematigd bestaat.

Feit is ook dat wat ooit in de jaren 60 begon, is uitgegroeid tot een splijtzwam van de maatschappij. En is dat de schuld van degenen die hier zijn binnengehaald vanaf de jaren 60?

Nee, natuurlijk niet. De opeenvolgende regeringen hebben niets ondernomen tegen de massa-immigratie en de groeiende invloed van de Islam op onze samenleving in Nederland te belemmeren. En wij, hebben door op de politici te stemmen hun gefaciliteerd.

Af en toe waren we gechoqueerd over wat er gebeurde. Na Boer Koekoek volgden Janmaat, Fortuyn, Wilders, Baudet. Vuilspuiterij door niet aflatende hetzes.

De actuele peilingen gaan weliswaar de goede kant op. Maar als je goed nadenkt, hoe is het mogelijk dat er nog mensen zijn die stemmen op de VVD, D66, CDA of de CU?

En inmiddels draait Wopke Hoekstra weer om de hete woordenbrij heen. Zijn het volgens Gert Jan Segers vooral arbeidsmigranten die ons land overspoelen. Wil Sigrid Kaag banken verplichten alle transacties boven de 100 euro in een grote database onder te brengen. En suggereert Mark Rutte dat Bulgaarse grenswachten om te kopen zijn voor 50 euro.

Maar intussen in eigen land de Landelijke Eenheid (LE) van de nationale politie alle vijfhonderd politiechefs onder een vergrootglas gaat leggen om te controleren of ze over de juiste leidinggevende capaciteiten beschikken.

Hilarisch als het niet de realiteit zou zijn

We hebben dus een Minister-President die – zonder bewijs te leveren – een waarde oordeel velt over grenswachten van een soeverein land, Bulgarije.

Terwijl Wopke Hoekstra de Marokkanendeal niet openbaar wilde maken. Gert Jan Segers meent dat die mensen met hoofddoek en gebedskleed arbeidsmigranten zijn. Wil Sigrid Kaag dat elke 100 euro die wij uitgeven wordt verantwoord.

Ze zal toch wel weten dat Islamitisch bankieren geen centraal gezag kent? Net als geen rente (ook niet voor beteugelen inflatie) en geen graaicultuur.

Wat dat betreft is er in het Islamitisch bankieren wel iets herkenbaar van gematigde Islam!

De Turks-Islamitische VVD campagne TK2017

Turkije en de lovende woorden die Mark Rutte erover sprak. Turkije –dat in tegenstelling tot het Nederlands kabinet– eisen stelde aan de toetreding van Finland en Zweden tot de NAVO. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan sprak over ‘Zolang daden uitblijven is er geen sprake van toetreding’. Die eerste daden zijn inmiddels duidelijk: ‘Zweden levert Koerdische man uit.’ Ongetwijfeld nog 32 daden te gaan!

Wat er met deze 33 gaat gebeuren zal – al was het onderdeel van de VVD campagne voor de TK2017 – Mark Rutte ongetwijfeld al uit zijn actieve geheugen hebben gewist.

Maar er is hoop

Politieke- en overheidsverklaringen moet je inmiddels meer tussen de regels lezen dan wat er werkelijk wordt gecommuniceerd. Dit omdat het vertrouwen in de almachtige overheid het vriespunt heeft bereikt.

Maar krachten die onze democratie proberen te vernietigen, kunnen wij op onze beurt ook verslaan. Wordt wakker, blijf wakker, wees alert. Je moet er staan als het nodig is!

Het opbouwen van onze democratische rechtspraak inclusief de verworven welvaart kostte eeuwen aan bloed zweet en tranen. Van de misdadige overheid hebben we niets te verwachten.……

Het stopt pas als wij willen dat het stopt. Kom daarom in beweging. We zijn het onze voorouders en kinderen/kleinkinderen verplicht.

Alleen als iedereen in beweging komt en tijdens de PS2023 stemt op – in alfabetische volgorde – BVNL, FvD, JA21 of de PVV genoeg. Zij die nog twijfelen voor mijn part op de Boer BurgerBeweging. Dan kunnen we het tij keren.

Dus mensen, allez hop naar de stembus PS2023!

NL in Nood vlag

NLinNood heeft een eigen vlag ontworpen en vervaardigd. Niet omdat we de omgekeerde vlag intimiderend vinden maar omdat we er aanstoot aan nemen of omdat het een Duitse vlag is.

Nee, gewoon volgens de democratie en in het kader van keuzevrijheid. Wil je de vlag bestellen? Mail naar……..

#NLinNood #WegMetDitKabinet

Nooit opgeven, niets doen is geen optie. Nederland / Enschede is het waard!

Een oproep: wij zijn voor onze betalingsverplichtingen afhankelijk van donaties van onze leden / lezers of reclame. Reclame maken betekent in veel gevallen ook onafhankelijkheid inleveren en daar passen we voor. Daar komt bij: het midden- en kleinbedrijf is al bijna uitgeroeid door handelen van de huidige overheid. Daarom deze oproep: steunt u ons s.v.p. met een kleine donatie, als het uitkomt een wat grotere of wordt lid van onze beweging / partij. Er blijft nergens geld aan de welbekende strijkstok hangen. Alle financiën verkregen via donaties of lidmaatschap worden gebruikt voor het hosten van onze website en informatievergaring.