Dit is een tijdelijke pagina ter ondersteuning van ‘Wij zijn Nederland’

Nu onze fantastische kandidatenlijst bekend is kunnen de ondersteuningsverklaringen (OSV’s) voor deelname van ‘Wij zijn Nederland’ aan de verkiezingen getekend worden. Het is cruciaal dat je dit doet, want zonder voldoende OSV’s staat ‘Wij zijn Nederland’ in maart niet op het stembiljet!

Wil jij ons helpen door een ondersteuningsverklaring in te vullen en in te leveren in uw gemeente!

Dan kan door het OSV voor ‘Wij zijn Nederland’ na het goed lezen van onderstaande instructies hier te downloaden.

1) Print na het downloaden het volledige formulier (alle drie de pagina’s) uit, maar vul nog niets in!
2) Neem het uitgeprinte formulier samen met een geldig identiteitsbewijs mee naar uw gemeentehuis. Dit moet dus het gemeentehuis zijn van de gemeente waar u als kiezer geregistreerd staat. Uiteraard dient u kiesgerechtigd zijn. Let op: een afspraak maken is niet verplicht, maar veel gemeenten vragen hier wel om. Het is daarom verstandig vooraf telefonisch contact op met uw gemeente om er zeker van te zijn dat je meteen terecht kunt. Het tekenen van een OSV is altijd gratis.
2) Op het gemeentehuis tekent u het formulier in bijzijn van een ambtenaar. Deze vult namens de gemeente een aantal gegevens in (onder andere tot welke kieskring de gemeente behoort) en maakt het document officieel. Let goed op dat er een gemeentestempel op het document wordt gezet. Het is gebleken dat gemeenten soms fouten maken bij het invullen van de kieskring op de OSV. Check daarom vooraf hier onder welke kieskring uw gemeente valt zodat u kunt zien of dit goed gaat.
U laat het ingevulde formulier NIET achter bij de gemeente, maar neemt het mee naar huis.

Vervolgens stuurt u het formulier naar ons op. Dit kan op drie manieren
3-1 Mailen
Een scan van het volledige formulier (alle drie de pagina’s) mailen naar info@wijzijnnederland.com Let op: u dient het volledige formulier van drie pagina’s in te scannen en mee te sturen.
3-2 Per post opsturen naar: (alle drie de pagina’s)
Wij zijn Nederland p.a. P.V.B.N.I.
Van Ommenstraat 31
8326 CP Sint Jansklooster

3-3 Per whats-app
Mail ons uw naam en telefoonnummer zodat we u kunnen toevoegen aan de ondersteuningsgroep en je ons de ondersteuningsverklaring kunt appen.

Wij moeten alle OSV’s uiterlijk op 1 februari inleveren bij de Kiesraad. We willen ze echter graag zo snel mogelijk binnen hebben, zodat we ze eerder kunnen inleveren en er nog ruimte is om eventuele verzuimen te herstellen. Wacht dus niet en probeer uw OSV op zo kort mogelijke termijn te tekenen en naar ons op te sturen!
Let op: iedere kiezer mag slechts voor één partij een OSV tekenen. Teken dus geen OSV voor een andere partij, want dat maakt uw OSV voor ‘Wij zijn Nederland’ ongeldig.

Heeft u nog vragen of zijn er nog zaken onduidelijk? Mailt u dan naar info@wijzijnnederland.com

Ontzettend bedankt voor uw hulp. #WijZijnHetVolk #WijZijnNL #SamenNederland

Stem niet tegen, stem voor Nederland, stem ‘Wij zijn Nederland