VERZET GROEIT TEGEN CULTUURBARBAREN DIE NEDERLANDSE EN VLAAMSE EN ANDERE EUROPESE STEDEN AANVALLEN

RAADSLID MNR ERWIN VERSTEEG VAN VERBINDEND ENSCHEDE: “IN MY OË IS NET NASIONALISME DIÉ ENIGSTE ANTWOORD OP DIE BLACK LIVES MATTERS BEWEGING”

RAADSLID DHR ERWIN VERSTEEG VAN VERBINDEND ENSCHEDE:”IN MIJN OGEN IS ENKEL NATIONALISME HÉT ANTWOORD OP DE BLACK LIVES MATTERS BEWEGING”

Geagte leser. Ons het weer ’n baie insiggewende onderhoud gehad met mnr Erwin Versteeg, die raadslid van Verbindend Enschede, Die aanleiding is die vandalisme van die sg anti-rassisme beweging Black Lives Matters wat, sedert die dood van die bekende George Floyd nou al maande ’n spoor van vernieling agterlaat waar hulle opduik. Standbeelde wat na hul siening ‘verkeerd’ is word in die water gegooi of geverf in rooi of andere kleure of dit word gekaap. Winkeliers wat dit waag om hul te verset dat hul sake geplunder word of durf te stel dat ‘all lives matters’ word afgedreig en daar is ook al ’n geval bekend in die VSA waar ’n mevrou wat dit geuiter het dit met die dood gedreig is.

2020 07 30 1

“Meneer Versteeg. We zouden u eerst willen vragen hoe het nu met u en uw partij gaat sedert het vraaggesprek wat we in september 2019 mochten hebben?”

Allereerst mooi dat ik weer een bijdrage mag leveren. Dank daarvoor. Wat betreft tussen september 2019 en juli 2020. Er is zeer veel gebeurd. Met Verbindend Enschede, met Identiteit Nederland (IDNL.ORG) en met mij persoonlijk.

In Enschede zijn we inmiddels met een fractie van 10 mensen die ook politieke actief zijn. De kieslijst voor gemeenteraadsverkiezingen groeit dus mooi en nog belangrijker, het aantal leden groeit ook en qua social media zijn we inmiddels de tweede partij in Enschede. Met IDNL, zijn we inmiddels zover dat we mee gaan doen met de landelijke parlementsverkiezingen in Nederland in maart 2021.

Zelf mag ik namens IDNL een plek innemen op de kieslijst. Ons partijprogramma staat online en is te lezen op http://www.idnl.org/partijprogramma-2020/

Kortom, af en toe zoveel politiek dat mijn ondernemerschap soms in de knel komt. Maar we doen het voor de goede zaak.

“Helder. Dan gaan we maar meteen naar de subtitel waar u erop wijst dat alleen Nationalisme hét antwoord is op de reeds genoemde beweging. Kunt u dit nader verduidelijken?”

Het liberalisme is vanuit de wortels altijd al een vernietigende ideologie geweest wat betreft eenheid en samenhang van een volk en samenleving. Wat het communisme een land brengt ervaart Zuid-Afrika na 1990 bijna dagelijks. Hongersnoden, geweld en moord tegen de blanke Boeren.

Voor zover ik heb begrepen willen de communisten, de Zuid-Afrikaanse ANC-regering de grondwet tevens wijzigen. Hiermee zouden zij grond kunnen onteigenen van Boeren om dit vervolgens ’terug te geven’ aan de niet-blanke bevolking.

NB: Ik schrijf dit liever tussen aanhalingstekens, want er is nooit sprake van geweest dat deze grond aan de Zwarten heeft toebehoort. Bij deze vorm van landonteigening is geen sprake van financiële compensatie. Dit is naar mijn mening niet toevallig, het is geheel in lijn met het herstelrecht van de marxisten van de Black Lives Matter-beweging.

2020 07 30 2

Nationalisme, of Patriottisme betekent doodgewoon Vaderlandsliefde, was vroeger een deugd! Het nationalisme is in essentie niets anders dan een vorm van zelfbehoud. Het opkomen voor jezelf en je dierbaren.

Het voor eigen vlag zijn, dé samenbindende factor van volk en vaderland, wordt door de globalisten (veelal cultuur-marxisten, in mijn ogen een mix van liberalen / communisten met een diploma) gelijk gekoppeld aan extreemrechts, NeoNazi’s, xenofobie en racisme omdat zij hun droom; de Verenigde Staten van Europa bedreigd zien. Met nationalisme krijgt echter het volk de grip op het eigen Vaderland en op de eigen overheid weer terug. Nationalisme is een instrument van het volk!

“Op donderdag 16 juni werden de twitter accounts van oa. politici als Geert Wilders gehackt. Heeft iemand al zijn of haar verantwoordelijkheid opgeëist? En een vraag die we er aan vast koppelen: Maakt deze aanval onderdeel uit van het ontwrichten van de maatschappij?”

Zover mijn informatie strekt is het wel een internationaal georganiseerde aanval geweest. Maar deze had te maken met bitcoins en niet met een aanval vanuit politieke overweging. Het is puur een Nederlandse hacker geweest die meedeed en meende dat het grappig zou zijn om ook het account van Wilders te hacken en daar verschenen vervolgens onzin berichten op.

“Critici zullen zeggen dat er heus wel andere alternatieven zijn voor hetgeen u als oplossing ziet. Wat zou u tegen hen willen zeggen?”

Laat ze zich eens verdiepen in het verleden. het Romeinse rijk, het Ottomaanse rijk, het Derde rijk en nu het EU rijk. Alleen het EU rijk is nog niet zover dat het openlijk dood en verderf zaait. Maar kijk naar wat er werkelijk gebeurd. Frankrijk, Duitsland, België om maar wat te noemen. Mensen zijn wel kudde dieren maar kiezen uiteindelijk toch voor de eigen kudde.

“U heeft ons verteld dat u onlangs nog bij de lokale radio omroep te gast was. Wat was daarvoor de aanleiding?”

De aanleiding was onze wekelijkse podcast. Die maak ik samen met Gezá Hegedüs, de politiek leider van IDNL.

De podcast ging toen over een Black Life Matter demonstratie in Enschede. Dit werd aangekondigd als zouden twee vriendinnen een demonstratie houden maar we weten natuurlijk dat dit gewoon een internationale organisatie is die is ontstaan in Amerika. Een van deze dames, Lunadia was ook te gast in het programma geweest en gaf daar een vreselijke haatspeech op alles wat Nederlands en blank was.

Dit terwijl in Nederland iedereen kansen krijgt om zich te ontwikkelen. Tegenwoordig is het ook in ons land ook al bijna zo dat je een racist bent als je niet knielt.

In die zin zie ik ook wel een parallel met de huidige Black Life Matter demonstraties en Martin Luther King. Zijn invloed was groot. Hij had bijvoorbeeld directe toegang tot het Witte Huis en het Congres. Hij was een lieveling van de media geworden door zijn charisma, zijn pragmatiek en zijn vermogen om de morele dimensies van de zwarte strijd zo uit te leggen dat een breed publiek er begrip voor kreeg.

Maar juist al die ‘blanke’ waardering begon hem in de ogen van zwarte militanten verdacht te maken. De zwarte, tot moslim bekeerde leider Malcolm X riep nadat en Martin Luther King de Nobelprijs had gekregen: ‘Als ik een generaal volg die mij in een veldslag leidt en die steeds beloningen van de vijand krijgt, dan ga ik hem verdenken. En helemaal als hij een vredesprijs krijgt voordat de oorlog afgelopen is.’

2020 07 30 3

Malcolm betwiste ook dat het Martin Luther Kings geweldloze campagne in Birmingham was die Kennedy tot actie had gedwongen. De zwarte rellen in Amerikaanse steden in het voorjaar van 1963 zouden het Witte Huis echt wakker hebben geschud. Malcolms woede over blank Amerika, zijn raciale trots en pleidooi voor zelfverdediging sloegen vooral aan onder jongeren.

De groeiende weerstand tegen Martin Luther King kwam duidelijk naar boven bij de protestmarsen van maart 1965 in Selma, Alabama, voor gelijk stemrecht van blank en zwart. Agenten sloegen een eerste mars uiteen met traangas en wapenstok. Na die Bloedige Zondag zette Martin Luther King zich persoonlijk aan het hoofd van een tweede mars. Hij leidde 2500 betogers tot aan de rand van de stad, waar een grote politiemacht wachtte.

King liet de betogers neerknielen, ging voor in gebed en stuurde hen daarna terug, waarmee hij een nieuwe confrontatie vermeed. Maar dat was niet naar de zin van veel deelnemers. Zij vonden King te voorzichtig en verdachten hem ervan stiekem een akkoord te hebben gesloten met de instanties. King ontkende natuurlijk fel. Hij stelde dat hij een bloedbad had voorkomen en toch het gewenste resultaat had behaald.

Zie daar ook de parallel met het knielen. Als je nu niet knielt ben je minimaal een racist of je wordt gedwongen te knielen. Te gek voor woorden die gillende blanken die vol zelfhaat zitten. Als je echt tegen racisme bent sta je op, recht je de rug in plaats van te knielen.

“Over dat knielen gesproken. de bekende autocoureur Max Verstappen weigerde in Oostenrijk te knielen voor die BLM beweging. Blijkbaar zijn er toch nog veel mensen met een eigen mening?”

“Een van de onzen!!”

“Onlangs werd het zogenoemde ‘Manifest voor het Vrije woord’ ten doop gehouden en dit is al heel snel door 90 Vlaamse en Nederlandse prominente academici ondertekend. Naar onze overtuiging wordt hier toch wel een krachtig signaal afgegeven van ’tot hier en niet verder’. Zou dit de opmars van die vandalen kunnen stuiten denkt u of is er meer voor nodig?”

Dit alleen kan de opmars niet stuiten. Wat je wel merkt nu is dat er meer weerstand komt en zich meer mensen aansluiten.

Nu is de Nederlander op zich niet iemand die snel op de barricaden gaat. Daar komt bij, als links iets haat dan noemt men dat “verzet” en is alles geoorloofd. Als rechts zich tegen iets verzet dan noemt men dat “haat” en is het op voorhand niet geoorloofd.

Wat je echter nu wel ziet is dat er bewegingen op gang komen die niet meer zijn te stoppen. 1.5 meter samenleving, boerenprotesten. Boeren, burgers en de buitenlui zouden zich wat mij betreft nog wat meer mogen verbinden dat is duidelijk. Maar als gezegd, er komen krachten in beweging die zorgen voor een ommekeer.

“Onder druk van deze en ander groeperingen zoals Kick Out Zwarte Piet, hebben diverse Nederlandse steden besloten om geen intocht meer te houden met Zwarte Pieten. Zelfs in Vlaardingen, waar tot voor kort bruine Pieten hun opwachting maakten moet er nu onverwijld overgeschakeld worden naar roetveeg exemplaren. Veel Nederlanders die willen dat deze eeuwenoude traditie blijft, pleiten daarom voor alternatieve intochten zodat de kinderen kunnen blijven genieten van de Knecht van Sinterklaas. Natuurlijk krijgen de organisators van zulke intochten geen cent subsidie hiervoor. Daarom deze vraag: zouden burgers bereid zijn om voor deze alternatieve intochten te betalen?”

Wat je nu ziet is dat de politiek zich bemoeid met de lokale intochten. Ook in Enschede. De vrijwilligers worden gedemotiveerd en er wordt op een onbeschofte wijze getracht weer een traditie om zeep te helpen. En dat allemaal onder valse voorwendselen. De racisme kaart wordt natuurlijk veelal getrokken en partijen als DENK lopen voorop natuurlijk. En terwijl ons Sinterklaasfeest is gebaseerd op de bisschop van Myra die afkomstig was uit Turkije. Vorig jaar publiceerden we er al eens over: https://verbindend-enschede.nl/van-ons-kinderfeest-blijf-je-af/

Ken ook je eigen lands geschiedenis zou ik zeggen tegen de vreemdelingen. De huidige traditie, gebaseerd dus op de bisschop van Myra is daarbij immaterieel erfgoed. Laten we het scheppen van duidelijkheid over deze traditie maar onderdeel laten uitmaken van een van de redenen waarvoor IDNL is opgericht.

‘IDNL staat pal voor de bescherming van onze tradities, cultuur, soevereiniteit en identiteit als fundamenten voor Nederland en de toekomst van het Nederlandse volk’. Om de website van IDNL is ook meer te vinden over de traditie Sint en Piet http://www.idnl.org/opinie-kort/echt-zwart/

“Hoe gaat het trouwens met IDNL, waar u immers ook bij betrokken bent?”

Met IDNL gaat het prima. We hebben een cultuur / wetenschappelijk tak en een politieke tak. Daarnaast zijn we zowel parlementair als buitenparlementair actief. We spreken op basis van de overeenkomsten met verschillende groepen. De raad van Bestuur bestaat uit 5 mensen en er is een raad van Commissarissen gevormd. Voor de komende verkiezingen is er natuurlijk een campagne commissie en ons programma staat sedert enige tijd online. Op dit moment zijn we druk doende met ons eerste officiële congres dat we 8 augustus hebben.

“We ronden af en danken u wederom hartelijk voor uw medewerking”.

Het was me weer een eer om mee te mogen werken. Bij deze ben ik zo vrij Gezá aan te bevelen voor een interview voor uw bijzonder mooie webstek.

Het interview zoals geplaatst op de website van de Afrikaner Volkparty