Opiniemakers, politici en ’gewone burgers’ keren zich in een ‘Manifest voor het Vrije Woord’ tegen de huidige ’afrekencultuur’.

De juriste en filosofe Raisa Blommestijn en criminoloog Bart Collard zijn de initiatiefnemers. Volgens de initiatiefnemers creëren intolerante actievoerders een ’cultuur van angst’. Ayaan Hirsi Ali is een van de ondertekenaars.

Ayaan Hirsi Ali, heeft in 2017 het boek ‘De uitdaging van Dawa’ geschreven.
‘Het uiteindelijke doel van dawa is om de politieke instellingen van een vrije samenleving te vernietigen en ze te vervangen met de regels van de sharia. De praktijk van Dawa behelst veel meer en is in feite zorgwekkender dan geweld omdat die praktijk nog te vaak doorgaat voor ‘missionaire activiteiten’, waardoor het grondwettelijke bescherming geniet en zelfs gesubsidieerd wordt omdat voorstanders ervan veelal claimen dat de ‘overweldigende meerderheid van gematigde moslims’ ermee gesteund worden, iets waar onze overheden sinds 9/11 graag in meegaan’.

Ayaan Hirsi Ali, die met Theo van Gogh de film Submission maakte. Op 2 november 2004 Theo van Gogh afgeslacht. De moordenaar van Theo, Bouyeri liet twee brieven achter op Theo zijn lichaam. Een afscheidsbrief en een dreigbrief gericht aan Ayaan Hirsi Ali, die het script schreef en de voice-over deed van de film Submission. Ayaan Hirsi Ali, die uiteindelijk in 2006 uit Nederland vertrok, twee van de vele slachtoffers van de afrekencultuur.

In het nieuws vandaag ook Tendayi Achuime. Tendayi Achuime, een kennis ook van Silvana Simons. De VN rapporteur constateert dat witte Nederlanders geprofiteerd hebben van uitbuiting. Reden om te adviseren dit op te nemen in de Nederlandse lesstof en om aan te geven dat Nederlandse ambtenaren op diversiteitscursus moeten. Deze VN rapporteur is geboren in Zambia. Zambia waar het aandeel blanken zo’n 1.1% van de totale populatie is.

Sylvana Simons, voormalig danseres, televisie- en radiopresentatrice die nu met haar allochtonen partij Bij1 maar wat graag spuugt op Nederland. In de Amsterdamse gemeenteraad haar radicale anti-blanke sentimenten etaleert. Silvana Simons heeft daarbij zeker niet altijd gespuugd op alles wat niet zwart is. Het is overduidelijk dat Sylvana Simons geleid wordt door persoonlijke haat, jaloezie, en boosheid. Types als Sylvana Simons zijn zinvolle idioten voor de in hoofdzaak ‘lelieblanke’ marxisten en misbruiken de achterstandspositie van (zwarte) minderheden voor hun eigen gewin. Ook deze inmiddels haat-oma, slachtoffer van de afrekencultuur.

EU/VN-verdragen, regels en door Internationale Hoven vastgelegde jurisprudentie bepalen de dagelijkse gang van zaken in ons land. Wij moeten alle verordeningen uit den vreemde opvolgen. Nederland is het enige land ter wereld dat grondwettelijk heeft vastgelegd dat het daartoe verplicht is. Artikel 94 van onze Grondwet bepaalt dat internationale wetten en besluitvorming voorrang hebben boven de wetten en de beleidsvoornemens van ons parlement en onze regering.

Onze nationale soevereiniteit is van wezenlijk belang en moet worden hersteld. Ze mag niet zo maar worden verkwanseld. Niet aan de EU, de VN of welk internationaal samenwerkingsverband dan ook.

Het is dan ook goed dat meer en meer mensen opstaan tegen de ‘afrekencultuur’.

Nooit opgeven, niets doen is geen optie. Nederland is het waard!