Net als dat de Franse revolutie vooraf werd gegaan door diverse politieke revoluties in andere landen, waarbij de gemeenschappelijke deler een breuk met de heersende autocratische vorst was. Het boerenprotest is slechts een onderdeel van de algehele onvrede onder een groot deel van de bevolking.

In Nederland, waar het 13 jarig afbraakbeleid van Rutte, de overheid alleen nog kan heersen door de wil op te leggen aan de boerenbevolking en andere delen van de bevolking. Van democratie kan in politiek Nederland dan ook niet meer gesproken worden. Alleen 18% van de bevolking steunt het beleid nog.

Schwabinisme en SDG

De mensen zien dat de overheid aan alle kanten faalt, de ‘grote’ problemen van deze tijd kan ze niet oplossen. Dan ben je al sneller geneigd om niet te buigen voor de machtspolitiek van diezelfde overheid. Dan wordt alles wat de overheid zegt gezien als stompzinnig elitair gewauwel. Worden alle beelden in twijfel getrokken en door de massa weerlegd als zijnde ‘fake-nieuws’. Denk daarbij aan het ongeluk met de hooibaal en de ‘Corona-Pfizer’ openbaringen van Rudy Bouma van het ooit zo gewaardeerde Nieuwsuur. Neem daarbij ook mee de actie-reactie op de zelfdoding van de Oostenrijkse Corona deskundige en collegae van Marc ‘nul compassie’ van Ranst en Ab ‘knuffelverdienviroloog’ Osterhaus.

En de activistische partijen met communistische trekjes als GroenLinks en Partij van de Dieren, die blijven volhouden dat we heel veel welvaart hebben. Die afbraak van onze welvaart heet volgens het Schwabinisme en de Sustainable Development Goals (SDG) al brede welvaart.

Een land ombouwen op centraal gestuurde wijze, waarbij de uitvoering via provincies door vertaald worden naar gemeenten. Geen van die pogingen (Sovjet-Unie, Cuba, Noord-Korea, Venezuela) lukte. Het bracht armoede, inperking van individuele vrijheid en mensonwaardige dwangmaatregelen.

Vol is vol

En inmiddels is het vluchtelingenwerk (naar voorbeeld van onder meer Urgenda) dat naar de rechter stapt om hun broodwinning af te dwingen. Snapt nu echt niemand bij vluchtelingenwerk dat er is geen geld, geen plek en geen huizen zijn voor al die mensen die zij binnen willen halen. Dat het juist in-humaan is voor de Nederlanders. Welke rechter vertelt hen nu eens eindelijk dat Nederland NIET het eerste veilige land in Europa is voor die asieleisers. Dat deze ‘vrijgezelle’ Afrikanen en Mediterranen  vermomd als Oekraïners met een kleurtje de boel belazeren.

Dat Nederland en de democratische meerderheid van de Nederlandse bevolking, zelfs afgemeten op basis van de brede SDG welvaart doelen, de ‘vrijgezelle’ Afrikanen en Mediterranen niet op kan vangen. Deze ‘vrijgezelle Afrikanen en Mediterranen die hun niet keche vrouwen achtergelaten hebben in de thuislanden. Thuislanden waar de vrouwen nog niet eens een aanrecht hebben. Laat staan rechten! Daar zitten vrouwen al eeuwen onder het stammen en islam juk zonder welke keuze dan ook.

Contract zonder mandaat

En wat te de denken van de gehele 2030 agenda. De 2030 agenda is een contract dat in 2015 door Mark Rutte in New York is getekend en is op 1 januari 2016 voor de VN-lidstaten in werking getreden. Dit contract is echter NOOIT aan het parlement voorgelegd. Terwijl aan deze 2030 agenda wel de Sustainable Development Goals (SDG) zijn gekoppeld. Afspraken (inclusief de foodhubs) die in het contract staan zijn roadmaps wanneer en hoe de ondertekenaars de Sustainable Development Goals (SDG) gaan behalen.

En dan het ministerie van Justitie en Veiligheid dat zegt te begrijpen dat de hulporganisatie naar de rechter stapt. Pak het probleem bij de bron aan. Het asiel (en arbeidsmigratie) beleid moet op de schop. Zet de uitgeprocedeerde, veiligelanders en criminelen er per direct uit. Krijg je al duizenden plaatsen. Stop per direct de massale toestroom. Dilan Yesilgöz, u bent de baas van het ministerie, de baas van de politie. Als iemand de macht, de mensen en het materieel heeft om in te grijpen, bent u het. Pak dat rovende asieleisende tuig aan. Zet ze in het gevang, laat de begripvolle ambtenaren op het ministerie er maar bewaker spelen.

Laat de krachtdadige opvolger van stamel-oma Ankie Broekers-Knol, Eric van der Burg ‘hoe meer asielzoekers, hoe beter’ gelijk meevliegen. Zij staan symbool voor het omvolkingsbeleid van 13 jaar Rutte. Jaren waarin de instroom van echte vluchtelingen en economische gelukszoekers steil omhóóg ging. En jaren waarin de uitstroom van afgewezen asielzoekers, illegalen dus, geen millimeter de goede kant op bewoog. Je helpt het land naar de kloten, maar je kunt er ver mee komen.

En nu is het de schuld van Corona, Trump, Poetin, onze boeren. En maar doordenderen. Een miljoen huizen zonder ruimte voor een auto. De geïmporteerde asieleisers hebben er toch geen en het past geheel volgens de Sustainable Development Goals (SDG) van ‘van welvaart naar welzijn’ en de bezit- en identiteit loze samenleving.

Het CBS heeft inmiddels een brede welvaart monitor. Maar dit is geen graadmeter voor welzijn, duurzaamheid en ongelijkheid in de samenleving. Deze monitor kijkt niet alleen naar het niveau van de brede welvaart ‘hier en nu’, maar ook in hoeverre dit welvaartsstreven een druk legt op volgende generaties in Nederland (brede welvaart ‘later’) en op andere landen (brede welvaart ‘elders’). Daarnaast onderzoekt de monitor hoe brede welvaart verdeeld is onder bepaalde groepen in de samenleving.

Kortom, 13 jaar Rutte: onze verzorgingsstaat onbetaalbaar, boeren weg. zwarte Piet weg, gender weg, welvaart weg, veiligheid weg, levens van 10.000den gezinnen vernietigt, 1675 kinderen weg, ruimte weg, woningen weg, bossen de verbrandingsoven in, windmolens erbij, vogels versnipperd, zonneparken erbij, immigranten erbij. Wat een gaaf land hé Mark Rutte.

Mark Rutte is inmiddels de langstzittende premier. Laat de Mark Rutte uitzwaai weken nu maar definitief beginnen. Laat de #WegMetDitKabinet uitzwaai weken maar definitief beginnen.

NLinNood vlag

NLinNood heeft een eigen vlag ontworpen en vervaardigd. Niet omdat we de omgekeerde vlag intimiderend vinden maar omdat we er aanstoot aan nemen of omdat het een Duitse vlag is. Nee, gewoon volgens de democratie en in het kader van keuzevrijheid. Wil je de vlag bestellen? Mail naar……..

#NLinNood #WegMetDitKabinet

Nooit opgeven, niets doen is geen optie. Enschede/Nederland is het waard!