Zou de verantwoordelijk van ouders zeker tot de na pubertijd niet liever liggen bij het opvoeden van hun kinderen in plaats van dit overlaten aan derden of de kinderopvang. Ik denk dat vrouwen diep van binnen gelukkiger zijn met het meer, en wellicht wel volledig kunnen opvoeden van hun kinderen dan met het oneindig najagen van een carriėre die ten koste gaat van deze opvoeding.
Als de denigrerende opmerking de vrouw achter het aanrecht zou zorgen voor een minder verknipte generatie jeugd en het in stand houden van de begrippen relatie en huwelijk, dan denk ik dat dit van een overduidelijke diskwalificatie van de vrouw veranderd in de aanbidding van moeder de vrouw, een voetstuk waar zij terecht hoort.

En dan weten dat de Nederlander met anderhalf- en tweeverdieners met eigen huis niet meer rond kan komen. De Nederlander die daarvoor, behalve misschien een paar tientjes kinderopvangtoeslag NIETS voor krijgt en lokale smoes. De Nederlander die daarvoor mee mag betalen voor de banken, voor het multiculturele feestje, voor Griekenland, voor Italië, voor Frankrijk, voor Spanje.
Maar ook de Nederlander die verketterd wordt en vooral geen tradities mag hebben zoals sinterklaas, zwarte piet, christelijke feestdagen, veilig en gezellig naar het zwembad. De ‘witte’ Nederlander die je continue mag beschuldigen van racisme en slavernij zijn verleden. De Nederlander die je na 40 jaar en meer hard werken en alles betaald te hebben kunt korten op hun pensioen.
Werkende armen! Dat is wat het links liberale beleid van de Nederlander heeft gemaakt.

Zie ook onze eerder publicatie: Het ‘traditionele’ gezin als hoeksteen van de samenleving