Waar Minister Wobke Hoekstra eerst een regelrechte Stef Blokkie opgelopen leek te hebben heeft hij nu Marks Mutti Merkel aan zijn zijde. Merkel verliet zelfs haar Corona bunker voor een persconferentie om te benadrukken dat ze nog steeds tegen Corona (euro) bonds is.

Matteo Salvini gebruikt inmiddels zijn anti Eurobonds voor een comeback nadat hij een gevoelig verlies leed bij de regioverkiezingen in Januari. Het begint er dan ook op te lijken dat Italië op zoek moet naar een exitstrategie om nog wat Corona winst te boeken. Een nu Corona winst wat hopelijk alleen een uitstel van een Italexit zal zijn met Matteo Salvini op het vinkentouw.

Met een lang weekend voor de boeg zijn inmiddels de eerste Duitse toeristen verrast met een ontmoedigingsbeleid beleid. Ze worden middels camera’s aan de grens gelijk in de gaten gehouden en aangesproken. De grenzen sluiten is voor de globalistische machtshebbers ineens geen taboe meer. Mocht het mis gaan kan een lokale burgemeester gelijk maatregelen nemen. De kliklijnen zijn ongetwijfeld al bezet en de lokale machthebbers zullen hun drones wel paraat hebben.

Nederlanders, heb nog even geduld. De verkiezingen zijn aanstaande.

Pim Fortuyn: “Het is niet een kwestie van u vraagt en wij draaien. Wie veranderingen in dit land wil, zal in beweging moeten komen!”

Want….. als iets zeker is ondanks de donkere wolken en huidige duisternis. Er is weer een zonnige en lichte dag van morgen.

Nooit opgeven, niets doen is geen optie. Nederland is het waard!