Al dagen lijkt het over niets anders te gaan ‘Black Life Matter’ Vanmiddag 10-6-2020 zal de niet gekozen GroenLinks burgemeester van Amsterdam Femke Halsema haar verkregen baan verdedigen in de Amsterdamse raad. Dit nadat ze de Corona beperkingen die ons zijn opgelegd door de overheid aan haar laars heeft gelapt. In plaats van zich zorgen te maken om de gezondheid van alle Amsterdammers vond ze het belangrijker haar eigen activistische agenda te etaleren. Feitelijk zelfs daarmee de ‘Black Live Matter’ beweging gebruikt als proefpersonen. Proefpersonen die mogelijk de overdreven beperkingen opgelegd door de landelijke overheid aantonen.

Lokaal zijn we als fractie bezig met Verbindend Enschede en mag ik als volksvertegenwoordiger actief zijn. Ook ben ik ook betrokken bij de op / uit bouw van Identiteit Nederland. Identiteit Nederland is ontstaan als denktank / overlegorgaan. Inmiddels zijn we zo gegroeid dat we tevens een politieke tak hebben opgezet.

Samen met Gezá Hegedüs maakt ik wekelijks een podcast als onderdeel van onze campagne voor de landelijke verkiezingen in Maart 2021. We behandelen een onderwerp uit ons partijprogramma voor die verkiezingen en als er een actualiteit speelt nemen we dat mee.

Nu waren er toevalligerwijs twee die ook speelden in Enschede. De petitie die Mythe van der Houwen is gestart tegen seksuele intimidatie. En dus deze Black Live Matter demonstratie karavaan die ook Enschede aandeed. Nu was deze podcast aanleiding om mij uit te nodigen voor de nieuwsuitzending op 1Twente.  Het deel van die uitzending is te zien bij dit artikel.

Om het beeld compleet te houden hebben we onderstaand nog de artikelen geplaatst die er ook betrekking op hebben.

– de open brief die we namens de fractie Verbindend Enschede hebben gestuurd op de mail en aankondiging van een mogelijke demonstratie “Black Live Matters”
– de podcast van Identiteit Nederland die de demonstratie ‘Black Life Matter’ (en ook de seksuele intimidatie petitie) als onderwerp had

Wat je vooral ziet dat de politiek, aangestuurd door mensen als Soros zal steeds draconischer maatregelen nemen. Ze zal haar tentakels steeds verder moeten laten reiken. Dat verklaard ook de groeiende spanningen door tegenstrijdigheden van gevoelens en gedachten. Dit geld ook voor de verwijdering tussen politiek en de inwoners van Nederland.

Daarin zit ook gelijk het gevaar en onvoorspelbare. Ook voor de zittende politieke elite. Wij moeten ons er goed van doordrongen zijn dat daarin ook het ‘onvoorspelbare’ succes voor het authentieke (Indentiteit Nederland) zit.

Zie daarbij ook op de MSM TV en in de kranten het spreken van een bepaalde groep op een bepaald niveau. Een steeds groeiend deel van de mensen ziet dat het niet meer over hem of haar gaat, dat we tegen elkaar worden opgezet, terwijl we zelf geen schuld hebben, of ruzie willen. Zie ook hoe gebaren en uitspraken van de ‘Black Life Matter’ en KOZP door de politieke elite, MSM TV en de kranten wordt goedgepraat en vooral niet uitgelicht wordt.|

Wij moeten denken dat dit aan onszelf ligt, omdat wij de voordelen zouden hebben van de het verleden. De zittende elite en de media, de maatschappelijke organisaties, beroepsdemonstranten, alleen grotendeels gekocht en verre van oprecht. Zij zijn de soldaten en infiltranten van onze psyche en pushen de schuld om hun eigen wereldbeeld te verwezenlijken.

De alternatieve media kanalen worden daarom nog belangrijker. Wat je ook zult zien is dat al wordt er een door twitter of facebook geblokt, onder andere naam komen er twee weer terug. De organisatie graad en inventiviteit van het authentieke geluid groeit met de dag.

Wij willen geen ander land.
Ook met de rug naar de zee – wij blijven hier.
Wij willen terug wat van ons is
– op democratische, vreedzame en wettige wijze.
Ook als het tachtig jaar duurt om het terug te krijgen.

‘Je Maintiendrai’