De boeren kregen een gigantische opgestoken middelvinger op woensdag 1 april van het Kabinet Ritte III in de persoon van Carola Schouten die niets anders blijkt te willen dan haar, voor boeren desastreuze plannen door voeren.
De bouw, die dacht na de noodwet het werk te kunnen hervatten die vanwege de Urgenda stikstofuitspraak (bij de bouw komt ook CO2 vrij) verwacht dat er 40.000 banen op het spel staan.

Het PBL (Plan Bureau voor de Leefomgeving) waarschuwde voor allerlei onzekerheden in zijn calculaties. En dan zegt activist en zonnepanelen verleidster Minnesma: “De rechter heeft in 2015 al gezegd: je moet je houden aan je eigen normen, namelijk 25 procent minder uitstoot in 2020.”

Boeren willen niet langer met minister Schouten praten over stikstof. En Wiebes is vooral bezig met uitvoeren van de Urgenda uitspraak.

De democratie staat onder druk doordat activisten zich slim laten subsidiëren binnen stichtingen als Urgenda en Milieudefensie. Via de rechter nemen ze dan de overheid in de tang. Dezelfde overheid die ze ruimhartig subsidieert.

Geïnfecteerd door communistische ideeën helpt Carola Schouten hele leefgemeenschappen om zeep. Mooie Christelijke gedachte. Wiebes is een prototype van de maakbare cultuur marxist. Vraag in Groningen hoe ze daar over denken

Nederland wordt met rechtsstatelijke procedures financieel en psychologisch kapot gemaakt en geplunderd. Nederland moet een smeltkroes worden met parkjes en vijvers zonder plek voor boeren en bouwers. Zonder plek voor de authentieke Nederlander.