De VVD zet gemeenteraden nog verder buitenspel. Feministes van allochtone afkomst (en de nieuwe minister) knippen haar af als protest. Vrijheid van meningsuiting binnen het voetbal is uit den boze. Ambtgenoten bepalen onderling welke democratisch gekozen parlementariër wel of niet mag spreken. Waar is dan nu het belang voor Nederland en de Nederlander.

Symboolpolitiek

Goedkope symboolpolitiek en de grootste partij van Nederland toont maar weer eens aan waar ze aan lijdt; een narcistische stoornis. Met aan het hoofd een minister president met slecht geheugen die het ene na het andere migratie record breekt en ‘kritische’ partijgenoten die uit electoraal oogpunt voor de rechterflank ‘kritische’ geluiden laten horen over immigratie.

Wat zich na de boze tweet van VVD-Kamerlid én landelijk campagneleider Thierry Aartsen over de ontslagnemende asiel profiteurs in Utrecht al aftekende. En ondanks alle stoere taal:

  • VVD 2de kamerlid Ruben Brekelmans augustus 2022: In de eerste plaats is Brekelmans tevreden met de plannen omdat dwangmaatregelen, zoals die in Tubbergen, hiermee van tafel zijn.
  • VVD raadslid en fractievoorzitter VVD Enschede Malkis Japan oktober 2022 al voorzichtiger (communicatie strateeg): ‘Als er dan een wet is waarbij je gemeenten kunt verplichten om asielzoekers op te nemen, dan vervalt de prikkel om iets aan de instroom te doen.’

Knieval

De VVD heeft gewoon wederom een knieval gemaakt voor D66 en CU. De gemeenten worden gedwongen om asielprofiteurs op te nemen. En dat kennelijk zonder bijvoorbeeld vermindering asielinstroom als politiek wisselgeld te krijgen.

De kern van de huidige VVD bestaat uit politieke carrièretijgers en ambtenaren, in plaats van de ondernemers en mensen uit het bedrijfsleven die de partij ooit kenmerkte. Het te snel door selecteren heeft er voor gezorgd dat er te veel jonge onervaren mensen zonder levenservaring op cruciale plekken zitten. Eenmaal via de partijladder een plek bemachtigd zijn veel VVD’ers lui en snobs die progressief vertrouwen op ambtelijke ondersteuning terwijl die veelal rood en groen gekleurd is.

Op de landelijke MSM ontpopte de Turks-Koerdische partij hopper Dilan Yeşilgöz-Zegerius (na de SP, PvdA, GroenLinks nu VVD) minister van Justitie en Veiligheid zich als ordinaire populist. Fidan Ekiz en Yesim Candan knipten een groot stuk van hun haar af. Dit uit protest tegen de onderdrukking door het islamitische regime.

Directe aanleiding was deze keer de jonge vrouw Mahsa Amini die een haarlok liet zien omdat haar hoofddoek niet goed zat. Mahsa Amini werd daarop zo hardhandig door de shariapolitie gearresteerd dat de dood erop volgde. En zo kon Dilan Yeşilgöz-Zegerius dus niet achterblijven en als symboolpolitieke daad (waarschijnlijk na beraadslaging met Mireille) knipte ze een onopvallend haarlokje af.

Alsof er ook maar één moslima is in Nederland die er daadwerkelijk iets aan heeft. Als je vindt dat de hoofddoek bij moslims een verplicht symbool is dat aangeeft dat de vrouw ondergeschikt is. Voeg dan werkelijk de daad bij het woord.

Zet alle ambassadeur van landen waar de Islam de dominante religie is en dus de hoofddoek verplicht is ons land uit. Verbied de hoofddoek in Nederland, sluit de grenzen en stop de Islamisering van Nederland. Dat helpt!

Niet seculier

Maar ondertussen is het een ogenschijnkijk niet bepaald seculiere Islamiet (hoe religieuzer de moslim, hoe intoleranter tegen homo’s) die een groot deel van de Nederlanders duidelijk maakt dat accepteren wat anders is dan promoten. Feyenoord aanvoerder Orkun Kökçü weigerde uit religieuze overwegingen de aanvoerdersband van Feyenoord te dragen in de uitwedstrijd tegen AZ. Heel wereldvreemd en woke Nederland was in paniek. Een andere mening is immers niet toegestaan. Ook niet uit religieuze overweging. Er is in die zin maar een religie: ‘WOKE’.

Maar Orkun is niet de eerste die hier een andere mening over heeft. Er was in 2021 in eerste instantie Frank de Boer die niet mee wilde werken om een statement te maken tegen wat in het zogenaamde ‘vrije westen’ werd genoemd een Hongaarse anti-homowet.

Wurggreep

Het wetsvoorstel kwam van de Hongaarse premier Viktor Orbán en zijn conservatieve Fidesz-partij. Sigrid Kaag , Lisa van Ginneken, Sophie in het Veld ze waren er dan ook maar druk mee om Viktor Orban, gekozen door een democratische meerderheid (53% van de stemmen) in Hongarije, op alle mogelijke manieren te beschimpen. Ervoor te zorgen dat de EU hun wil zou opleggen aan Hongarije omdat Orban niet naar hun pijpen danst. En dat alles uit naam van een partij (D66) die 15% van de stemmen behaalde. En op dit moment heel politiek Nederland in een wurggreep heeft.

Tot twee uur voor de wedstrijd van Nederland tegen Tsjechië (EK wedstrijd) in de in de Hongaarse hoofdstad Boedapest deden de femi-activisten van D66 verwoede pogingen om Frank de Boer van gedachten te doen veranderen.

Uiteindelijk zwichtte Frank de Boer, droeg Georginio Wijnaldum tijdens de wedstrijd tegen de Tsjechen een aanvoerdersband met de tekst: OneLove, als statement tegen racisme, discriminatie en uitsluiting. Nederland werd uitgeschakeld in de Hongaarse hoofdstad, Georginio Wijnaldum faalde – net als zijn teamgenoten – hopeloos. Frank de Boer werd door de KNVB eruit geknikkerd na de teleurstellende uitschakeling in de achtste finales van het EK voetbal.

Dé Islam

Mijn standpunt inzake dé Islam is duidelijk. Mijn hart gaat voor wat betreft voetbal vooral harder kloppen bij wedstrijden van mijn FC Twente in mijn stad Enschede. Ik hoop echter wel dat Feyenoord meer ruggengraat toont dan Ajacied Frank de Boer. En Feyenoord, na FC Twente maar ver boven Ajax eindigt dit seizoen 2022-2023.

Of ben ik dan nu ook antisemiet? Dat vraag ik op basis van WYSIWYG (grafische achtergrond), dus ook zonder een woordvoerder te raadplegen die me corrigeert. Op dezelfde WYSIWYG wijze geef ik aan me in de standpunten van FvD goed te kunnen vinden. Vind echter wel dat Thierry Baudet op dit moment vooral provoceert. Daardoor lijkt hij de partij vooral politiek te isoleren. Daardoor in mijn beleving Nederland en de Nederlanders te kort doet.

Met hoogachting

Ik heb dan ook een welgemeend advies: neem vaderschapsverlof. Ralf Dekker heeft bewezen een prima vervanger voor FvD-Kamerlid Simone Kerseboom te zijn tijdens haar zwangerschapsverlof.

En met de beste bedoelingen. In tussentijd kunnen we best extra alert zijn en letten op mogelijke schubben bij volksvertegenwoordigers en bestuurders. Maar Thierry, neem een meer in de luwte periode in overweging. Geniet van je jonge gezin, geef Lancelot vaderlijk aandacht.

Die ‘draag’ doek staat je goed. Een mooie metafoor en symbool van vrijheid en zelfbeschikking voor Nederland en de Nederlander. Als zijnde Arthurlegende van de ronde tafel. Maar dan met de meeste ‘hoogachting’.

Je maintiendrai

NLinNood vlag

NLinNood heeft een eigen vlag ontworpen en vervaardigd. Niet omdat we de omgekeerde vlag intimiderend vinden maar omdat we er aanstoot aan nemen of omdat het een Duitse vlag is

Nee, gewoon volgens de democratie en in het kader van keuzevrijheid. Wil je de vlag bestellen? Mail naar……..

#NLinNood #WegMetDitKabinet

Nooit opgeven, niets doen is geen optie. Nederland / Enschede is het waard