Hugo de Jonge en Mark Rutte deden het: hun sms-uitwisseling gedurende de corona pandemie is gewist. Vervolgens werd wat er nog wel was, ’geheim verklaard’.

Sigrid Kaag wil de staatskas op orde brengen door hogere belastingen en langer doorwerken.

Mirjam Bikker wil aan de stikstofdoelen omdat: ‘Door de stikstofdeken zakken de pimpelmeesjes massaal door de poten!’

Dreiging door de politiek

Rob Jetten zegt dat er geen ’taboes’ meer zijn voor ’noodzakelijke maatregelen’. Hij kan dus alles met ons doen. De democratie kan de pot op.

Hugo de Jonge doet uw dochter, als ze de rekening niet kan betalen de suggestie om een rijke vriend te zoeken. In bepaalde omstandigheden een grap. Maar dit is de reactie van de minister die verantwoordelijk is voor volkshuisvesting. De minister die ook al dreigde met, we weten waar u woont!

Linksom of rechtsom: PAK DIE KANS

Zondagavond was er dan de klucht ‘pauwdebat’ vol met politieke one-liners. Het geënsceneerde VVD en GroenLinks-PvdA kamp mocht allereerst een mening geven over het klimaatprotest en het boerenprotest.

Daarna, de VVD campagne film waarin de onvrede van ons, het volk in beeld wordt gebracht. Met het ‘Zij mogen ook stemmen.’ geven ze aan dat de groepen die ze in beeld brengen wat de VVD betreft eigenlijk geen stemrecht moeten hebben.

Duidelijk werd ook dat als we meer GroenLinks en PvdA krijgen we snel afdalen tot echt derde wereldland. Miljarden klimaatgeld uitgeven om de CO2 uitstoot te verminderen in Nederland heeft op wereldschaal geen effect. Simpelweg omdat China en India hun uitstoot enkel vergroten.

En de hypotheekrente aftrek aanpakken. PvdA heeft er eerder voor gezorgd dat de pensioenen van hun vroegere stemmers werden weggeven. Nu willen ze diezelfde mensen ook nog eens bestelen van hun pensioen investering.

Het roepen dat wij het rijkste land ter wereld zijn. 60% van de Nederlanders kan de rekening nu al niet meer betalen. Deze politici moeten opkomen voor Nederland en de Nederlanders.

Maar in plaats dat te doen hadden ze wederom de mond vol van ‘het eerlijke verhaal’. Het is voor de bühne, in werkelijkheid steunen ze elkaar. Voor deze partijen is 2030 de heilige graal.

De 2030 agenda

De 2030 agenda is een contract dat in 2015 door Mark Rutte in New ook is getekend. Dit contract is NOOIT aan het parlement voorgelegd.

Deze 2030 agenda is wel aan de Sustainable Development Goals gekoppeld. Afspraken die in het contract staan zijn roadmaps wanneer en hoe de ondertekenaars de Sustainable Development Goals gaan behalen.

Zie ook de techniek van het CoronaToegangsBewijs (CTB) dat omgebouwd werd naar een digitale EU reispas. En nu is er dan het digitale EU rijbewijs. Bij een volgend gedragsexperiment is een prik voldoende om een digitale EU reispas en digitaal EU rijbewijs te krijgen.

De grip op voedsel, energie en de uitgaven kunnen vervolgens simpel bepaald worden op basis van de nog beschikbare social-credits.

Wie heeft daarvoor gekozen. Het is volledig tegen de wil van de bevolking, uitgevoerd door ongekozen heersers, zonder enige instemming. We worden massaal bedonderd. Het gaat daarbij om onze privacy en om onze vrijheden.

Het huidig politiek beleid wordt gemaakt op basis van vergezichten (2030, 2040, 2050) gebaseerd op aannames, rekenmodellen en stellingen die door een religie, ideologie of organisatie als onbetwistbaar wordt beschouwd (dogma’s).

En deze dogma’s zijn bepaald in achterkamers bij de Bildenberg en Davos borrels georganiseerd door private organisaties. Maar de krachten die onze democratie proberen te vernietigen, kunnen wij op onze beurt ook verslaan.

Het is een schijn-democratie

Lobby’s en overleg tafels met gelijkgestemden hebben gezorgd voor een politiek aangestuurde controle op het democratisch proces.

Wat ontstaan is zijn tafels vol lobbyisten en activisten die initiatief nemen tot bijvoorbeeld het oprichten van een klankbordgroep. Een klankbordgroep die wordt samengesteld met ‘diverse’ deskundigen en betrokkenen die kunnen meedenken.

In werkelijkheid zijn het echter gewoon andere poppetjes met dezelfde agenda en opdracht. Anders denken wordt ook binnen deze carrousel van de bestuurlijke elite niet toegestaan. Er is op veel punten inmiddels sprake van een schijn-democratie.

Je kunt het zien als een stille staatsgreep. Er worden daarbij juridisch bindende afspraken aangegaan. Vervolgens worden deze door de rechtbank bekrachtigd. Dit als gevolg van een kort geding aangespannen door een gelijkgestemde, gesubsidieerde actiegroep zonder democratische grondslag. Dat heeft niks met democratie te maken.

Het is te bizar allemaal

Het toeslagenschandaal, het Corona uitsluiten toen, in Nederland (in tegenstelling tot het VK en Duitsland) het Corona zwijgen nu, het gascompensatie schandaal in Groningen, de stikstofcrisis en de aanpak daarvan, de wooncrisis en toch blijven binnenhalen gelukszoekers die voorrang op een betaalbare woning krijgen,

De komende verkiezingen hebben we echter weer de kans. Ook al voelen mensen weinig verbondenheid met politiek. Zelf heb ik de overtuiging dat veel van de huidige politici niet eens handelen vanuit een vooropgezet plan. Daar is deze generatie politici niet strategisch genoeg voor.

Maar linksom of rechtsom, al gaan de PS2023 er niet direct over, wij kunnen nu zorgen voor verandering. Rechtgeaarde, vaderland liefhebbende inwoners van Nederland, het stopt pas als wij willen dat het stopt. Linksom of rechtsom: PAK DUS DIE KANS

Vergeet dan ook niet

Alleen als iedereen in beweging komt en tijdens de PS2023 stemt op (mijn eigen voorkeur wordt steeds duidelijker) – in alfabetische volgorde – BVNL, FvD of de PVV is genoeg.

Alleen als deze partijen genoeg stemmen krijgen kan er een vuist worden gemaakt in de Eerste Kamer. Ontstaat er een politieke patstelling omdat bijvoorbeeld de voor onze boeren desastreuze stikstofwet of de dwangwet voor nog meer asielopvang er niet meer door komt.

Als gevolg daarvan zal dit kabinet de handdoek wel in de ring moeten gooien. Democratischer kan het dus niet!

Alleen als het volk stemt, dan wint het volk. Dan kunnen we het tij keren.

Linksom of rechtsom: PAK DIE KANS. Dus mensen, allez hop naar de stembus PS2023!

NL in Nood vlag

NLinNood heeft een eigen vlag ontworpen en vervaardigd. Niet omdat we de omgekeerde vlag intimiderend vinden maar omdat we er aanstoot aan nemen of omdat het een Duitse vlag is.

Nee, gewoon volgens de democratie en in het kader van keuzevrijheid.

Wil je de vlag bestellen? Mail naar……..

#NLinNood #WegMetDitKabinet

Nooit opgeven, niets doen is geen optie. Nederland/Enschede is het waard!

Een oproep: wij zijn voor onze betalingsverplichtingen afhankelijk van donaties van onze leden / lezers of reclame. Reclame maken betekent in veel gevallen ook onafhankelijkheid inleveren en daar passen we voor. Daar komt bij: het midden- en kleinbedrijf is al bijna uitgeroeid door handelen van de huidige overheid. Daarom deze oproep: steunt u ons s.v.p. met een kleine donatie, als het uitkomt een wat grotere of wordt lid van onze beweging / partij. Er blijft nergens geld aan de welbekende strijkstok hangen. Alle financiën verkregen via donaties of lidmaatschap worden gebruikt voor het hosten van onze website en informatievergaring.