En daar was hij weer, het RIVM meneertje met zijn dagelijkse persmomentje. Hij kon nu eens uitgebreid het ziektebeeld dat hoort bij het Corona virus beschrijven.

Het deed me gelijk terug denken aan de zwarte lijst van doktoren waarop het RIVM meneertje een prominente plek heeft. ( https://www.zwartelijstartsen.com/zwartelijst…/dissel-j-van/ ) Eigenlijk best benieuwd of M.E. Van der Ende inmiddels tot de wetenschappelijk adviseurs van het RIVM behoort.

Om half 7 was het de beurt aan staatsman Mark Rutte. Samen met, zoals Ome Jan Dijkgraaf hem noemt, Pipo de Jonge kwamen ze het treurige bericht brengen dat Bruno Bruins inmiddels ex-minister was. ‘Wat een treurnis, wat een geweldenaar’. Ook Geert Wilders, die ‘bureaucraat’ minister Bruins eerder nog een ‘Buikspreekpop van het RIVM!’ noemde is lief en toont zijn goede hart.

Meneer Wilders niet nodig. Zou bijna zeggen niet pronken met de veren van een ander. U stond wel aan de microfoon toen het gebeurde. Maar het was toch echt Jesse Klaver van Groen Links die optrad als de Beul van Bruno Bruins en hem de rechtse directe heeft gegeven. ( https://www.briefjevanjan.nl/aan-jesse-klaver-13/ )

Aan de andere kant, was Bruno Bruins niet al die tijd al te licht voor de job. Is dit niet het resultaat van tijden op de tenen lopen!? Toch gewoon nu de kiezen voor de ‘eigen gezondheid’ en van de wachtgeld regeling genieten. Bruno ?, het ga je goed, ‘who is next’!

Daarbij, ze dekken toch ook nu vooral elkaar. De ‘elite’ vrienden en vriendinnen. En misschien tegen beter weten in. Als er binnen 3 a 4 weken een ‘toeval medicijn’ komt.

Kijk naar die groepsimmuniteit. Kunnen ze mee rommelen wat ze willen. Feitelijk is het virus er al vanaf Januari. De bloedbanken die nu mensen gaan testen op anti-stoffen van het Corona virus. Dit om te kijken of er al niet mensen zijn die immuniteit hebben opgebouwd. Voorsorteren?

Als de reactie op deze Corona crisis wordt het verruimen van de globalistisch politieke regels. Als externe regels en beperkingen dwingend worden opgelegd. Dan is de EU definitief eindigend.
De middenklasse, de ZZPers/MKBer, de arbeidersklasse, de boerenstand. Ze zullen zich verenigen, nationale politiek en economie wordt dan de norm.

Economische globalisering, politieke democratie en de soevereine staat zijn niet met elkaar te verzoenen. Democratie valt alleen te verenigen met nationale soevereiniteit als we globalisme inperken. Vrijhandel en samenwerking tussen staten is iets heel anders dan het opleggen van externe EU regels en beperkingen dwingend opleggen.

Het belang van de soevereine staat is na de Euro crisis, het ECB beleid, de massa immigratie en nu de Corona crisis aanpak overduidelijk.

Want………….. als iets zeker is ondanks de donkere wolken en huidige duisternis. Er is weer een zonnige en lichte dag van morgen.

Nooit opgeven, niets doen is geen optie. Nederland is het waard!

De snelste weg naar het totaal overzicht naar onze andere Corona dagboek publicaties