Waar komt de diepe haat weg. Diepe haat die Jesse Klaver, Attje Kuiken, Sigrid Kaag hebben tegen Nederland en de Nederlander. Maar ook een Carola Schouten, Dilan Yesilgöz – Zegerius en om over Mark Rutte maar helemaal niet te spreken.

En weet u, deze mensen hebben ook nog een andere overeenkomst. Ze vinden dat FvD een bedreiging is voor onze democratie. Terwijl ze zelf verantwoordelijk zijn voor de vele crisis waarin we inmiddels zitten. Alsof ze zich er niet van bewust zijn dat in een crisis de democratie het eerst wordt geslachtofferd.

Het is dan ook juist FvD dat zich het meest verzet tegen de revolutie die inmiddels in gang is gezet. Eens temeer wordt duidelijk gemaakt dat een revolutie nu eenmaal als eerste de eigen kinderen eet.

Corrupt

Neem alleen al het voorbeeld Jaap van Dissell. Gideon van Meijeren. (FvD) noemde Jaap van Dissel CORRUPT. Inmiddels is via Yves Gijrath en Erik de Vlieger bekend geworden dat en Jaap van Dissel tijdens corona van de stichting ‘Open Nederland’ (testen voor toegang) een bonus van € 750.000 kreeg. En vervolgens € 400.000,- doorsluisde naar een Bank in het Buitenland (Aruba). Heet dat dan geen CORRUPTIE!? En wat gaan dan nu die honderden wetenschappers doen. Steunen ze nu Gideon van Meijeren?

En het is niet enkel CORRUPTIE ex-wetenschapper Robbert Dijkgraaf. Ook de politieke beïnvloeding is er geweest en er is over gelogen. Er zijn inhoudelijke aanpassingen gedaan en gerommeld met notulen. Zou nu de geen actieve herinnering kaart weer worden getrokken. Of wordt er weer overgegaan op andere omgangsvormen? Opmerkelijk trouwens dat het juist FvD was die wilde testen, testen en nodig eens testen aan het begin van wat werd de Corona-Crisis.

Rood-Groene fusie

Dan Jesse Klaver en Attje Kuiken die nu weer krakelen dat er een prijsplafond voor de energierekening moet komen. Jesse Klaver en Attje Kuiken die in werkelijkheid voorstander zijn van een fusie tussen Groen Links en de PvdA. Beide hebben ook tegen een verlaging van de energiebelasting gestemd.

Het is enkel goedkoop zieltjes proberen te scoren/winnen. Dit zeggen maar ondertussen meerdere malen moties voor een verlaging tegenstemmen. Ongeloofwaardig theater op de staatstelevisie.

Bemoei Heks

En de minister van Financiën Sigrid Kaag met haar strijd tegen klimaatverandering. Dit vraagt iets van ons allemaal. Compensatie energie niet ten koste van klimaataanpak. Klimaat is de portefeuille van Rob Jetten. De Rob Jetten die gemeenten verplichte om Gazprom contracten op te zeggen. Bij gemeenten die keurig luisterden naar deze tassendrager van Sigrid Kaag zullen de lokale lasten exorbitant stijgen. Want net als multinationals, grootbedrijven en de grote supermarkten zullen ze de hogere lasten door berekenen maar ons. Het volk dat jullie zo haten!

Diep triest!
Steeds meer mensen in Nederland zijn inmiddels veroordeeld tot producten (en medicijnen) die op of over de datum zijn. Terwijl asieleisers zaniken over het eten in het Hotel waar ze verblijven op kosten van dezelfde Nederlanders.

En dan te bedenken dat Carola Schouten de huidige Minister van Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen in 2019 al aangaf ‘en voor mensen met lagere inkomens kan een supermarkt die voedsel verkoopt die tegen de uiterlijke houdbaarheidsdatum aanzit ook een oplossing zijn.’

Carola Schouten die nu tijdelijk Henk Staghouwer vervangt als minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Is dat de Christelijke barmhartigheid waar die CU voor staat?

Wij zijn staan voor een land met een Westerse samenleving waarin onze normen en waarden volgens de Christelijk – Humanistische cultuur en tradities leidend zijn. Maar dat wil toch niet zeggen dat we onze wangen beurs moeten laten slaan. Het toch ook onze burgerplicht op te staan tegen onrecht.

Jullie zijn in en in slechte mensen. Om de woorden van Pepijn van Houwelingen (ook FvD) te gebruiken. De schuldige moeten voor een tribunaal

NLinNood vlag

NLinNood heeft een eigen vlag ontworpen en vervaardigd. Niet omdat we de omgekeerde vlag intimiderend vinden maar omdat we er aanstoot aan nemen of omdat het een Duitse vlag is

Nee, gewoon volgens de democratie en in het kader van keuzevrijheid. Wil je de vlag bestellen? Mail naar……..

#NLinNood #WegMetDitKabinet

Nooit opgeven, niets doen is geen optie. Nederland / Enschede is het waard