Een gebiedsverbod voor zes maanden en de spontane demonstratie die niet zo spontaan bleek te zijn. De ongekozen burgemeesters in Arnhem en Amsterdam jokken en strooien met valse sentimenten. Steeds meer blijkt het ‘burgemeester zijn’ een vooruitgeschoven post van de radicale tak van de Islam.

Marcouch

Toen ik las dat de lobbyist voor de sharia en Burgemeester Ahmed Marcouch besloten had om Edwin Wagensveld een gebiedsverbod te geven voor 6 maand kwam bij mij de vraag op.

Gaan Burgemeesters in andere steden nu ook direct op grote schaal overlast gevende asielzoekers en / of statushouders gebiedsverboden geven. Gaan ze ook strak handhaven op het islamitisch getoeter om vervolgens bij weerstand deze toeteraars een gebiedsverbod geven.

In een brief melde Ahmed Marcouch dat ‘dat er concrete informatie bij de politie is binnengekomen dat de verbranding van de koran zal leiden tot een terroristische aanslag in Nederland dan wel op één van de vertegenwoordigers van Pegida’. En dat zonder ook maar één bewijs aan te leveren.

Het is in lijn met het handelen van Femke Halsema eerder. Melden dat er aan ‘spontane’ demonstratie was. En als er wordt gespit naar bewijs. Dan blijkt het tegengestelde. Het gedrag tijdens de opening van het holocaust museum, dat werd aangegrepen om de vernietiging van de Joodse staat te scanderen – uit naam dus van de islam – was een geregisseerde demonstratie.

Halsema

Dat Halsema de Islam, en in deze de Palestijnen steunt is duidelijk. De partij van oud-Kamerlid Kauthar Bouchallikht, die via meerdere lijnen gelinkt is aan het Moslimbroederschap, een terroristische organisatie die uiteindelijk overal de sharia wil invoeren zit vol met Palestijnen knuffelaars.

De Hamas-fanboys en -girls die hysterisch de hele vocabulaire aan verwensingen lopen te krijsen en op politiebusjes staan te stampen. En dit in hoor en zichtafstand van de overlevenden van de Shoah en hun achterkleinkinderen. Maar Halsema zegt geen strafbare uitingen geconstateerd te hebben bij de opening Nationaal Holocaustmuseum.

Voor het tijdperk Rutte was het nog de norm dat indien een Burgermeester of politicus loog, opstappen de volgende logische stap was. Inmiddels is de norm op dat niveau liegen tot je een betere baan in het vooruitzicht hebt.

Concluderend

De bijbel verscheuren om vervolgens de bladzijden te gebruiken als servet. Je hoort er nagenoeg niemand over.

Maar nu moslims weigeren de regels van de Nederlandse rechtsstaat (die de verbranding van boeken -terecht- niet verbiedt) te respecteren. En moslims (zonder vooraf bewijs aan te leveren) met een terreuraanslag dreigen zodra we niet volgens hún regels leven. Deelt deze lobbyist voor de sharia en Burgemeester van Arnhem a.k.a. als Palestina aan de Rijn een gebiedsverbod uit.

Het blijkt eens te meer dat de culturele achtergrond ertoe doet.