Weliswaar niet verzonnen door wijlen (meester en messias) Johan Cruijff, maar door Willem van Hanegem “ieder nadeel heeft zijn voordeel”

“Volgens vice-voorzitter Mirjam Bult van het College van Bestuur van de UT komt het besluit voort uit een wens van opleidingen en studenten zelf. “Als je iedereen mee wilt laten doen, moet je een taal gebruiken die iedereen kent.”

Mirjam Bult is duidelijk een product van (s)linkse onderwijs instellingen. Cultuur Marxisten met bestuurders masker. Nederlanders die vooral de Nederlandse taal machtig zijn worden buitenspel gezet. Mirjam Bult ontkend hiermee ook het bestaan van Nederland als soevereine natiestaat.

Mensen als Mirjam Bult lijden aan een stoornis die je het beste als “zelfhaat” kan omschrijven, dit noemen ze “sociaal perfectionisme”. De mensen die hier aan lijden zijn heel erg neurotisch op het gebied van ‘goed doen voor andere en please-gedrag’.

Het zal misschien door het buitenspel zetten komen. Maar, saillant detail is dat het ook doet denken aan een uitspraak met betrekking gewenste bestuurssamenstelling FC Twente ‘Divers en gezond FC Twente BV’.

De reden voor deze motie was, er zaten ‘teveel witte mannen van een bepaalde leeftijd’ in het oude bestuur. Een zelfde politiek gekleurde motie als de beweegreden van Mirjam Bult. Terwijl veel van deze ‘deugmensen’ van hun afwijking een verdienmodel voor zichzelf gecreëerd hebben op kosten van een andere, in nagenoeg 100% van de gevallen blanke man van rond de vijftig.

Nu wil het feit, tot nu toe is er maar één plek ingevuld door een links georiënteerde vrouw. Dus Marjam Bult.

Positieve in het geheel is wel, volgens vooral linkse vrouwen presteren organisaties met meer vrouwen aan de top beter. Gezien de veldprestaties zullen uiteindelijk veel supporters de stap toejuichen. Daarnaast, gezien de afstand UT / Grolsch Veste Fctwente kun je het lopend af. Dus geen extra uitstoot van welke vreselijke stof dan ook.

Nooit opgeven, niets doen is geen optie. Enschede (en Twente / Nederland) is het waard

https://www.tubantia.nl/…/onbegrip-groeit-over-engels-als-…/