Een onverwerkt verleden is een van de oorzaken van weerstand! Mislukte veranderingsinitiatieven, misstanden in de eigen organisatie, belabberde interne coördinatie, verstoorde onderlinge relaties, etc.. De Haagse ‘politieke’ bubbel zit er vol mee. Als het over Covid19 gaat is de rede wat dat betreft al geheel verdwenen. Mag er in Den Haag tot nu toe niet over gesproken worden.

Zijn het de in stelling gebrachte RIVM en GGD die verhinderen dat er een onderzoek naar oorzaak oversterfte komt. Wordt het onafhankelijke wetenschappers onmogelijk gemaakt om hun werk fatsoenlijk uit te voeren. Wilde het RIVM en de GGD de vaccinatiedata en testuitslagen niet vrijgeven door zich te verschuilen achter privacyregels. Terwijl de AVG waar ze zich op baseren op overleden personen helemaal niet van toepassing is. Na een advies van de landsadvocaat wordt deze data uiteindelijk toch vrijgegeven.

In Nederland krijgt 234.107 (situatie 1-12-2022. De NU situatie zie) te maken met een (ernstige) bijwerking (bijvoorbeeld ziekenhuisopname, trombose, hartfalen, overlijden) na een coronavaccinatie. Inmiddels daalt de bekentenis van de Pfizer directeur echter ook in bij mensen als Ton Koenderink. Verteld Ton Koenderink, zeer bevlogen, maar vooral op een begrijpelijke wijze welke vragen het Pfizer rapport bij hem oproepen.

En dan vraagt de VVD volksvertegenwoordiger ook nog waarom deze wakkere inwoner zijn verhaal niet naar Den Haag brengt. Meneer Bart Woordman van de VVD, dit ligt reeds in Den Haag. Daar komt bij, binnen uw partij zijn toch korte lijnen. Voor een volksvertegenwoordiger (zelfs fractievoorzitter van de VVD Haaksbergen) als u toch een uitgelezen kans. Maar vooral taak om dit naar Den Haag te brengen.

Maar Bart Voortman is van de VVD. De VVD heeft niet zoveel op met VOLK. En vertegenwoordigt een partij die weg kijkt voor de gevolgen van het Coronabeleid. Het Coronabeleid dat meer kapot heeft gemaakt dan ons lief is. En dat is waarom er in Den Haag (nog) niet over gesproken mag worden.