Project Description

De officiële webshop van Verbindend Enschede

Je kunt Verbindend Enschede steunen door lid te worden. Daarnaast help je ons door in de officiële webshop van Verbindend Enschede onze promo artikel te kopen en de dragen en/ of te gebruiken. Verbindend Enschede wil een bijdrage leveren om Nederland structureel te veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is – maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je ons verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een aankoop in onze webwinkel!

NLinNood vlag
NLinNood vlag
Formaat 100×150 cm
Prijs € 20,- excl. verzendkosten
Polo Verbindend Enschede
Polo Verbindend Enschede
Polo Verbindend Enschede
Polo Wij Zijn Nederland
Polo Wij Zijn Nederland
Polo Wij Zijn Nederland

Samenwerking

Verbindend Enschede maakt bij de samenstelling en verwerking gebruik van externe kennis, kunde en vaardigheden. Daardoor zijn we ook in staat zogenaamde custom-made producten te leveren. Ook daarin gaan wij als Verbindend Enschede graag een stapje verder dan wat gangbaar is in de politiek. Heb jij een uitdagend en exclusief product? Laat het ons weten zodat we een opmaat voorstel kunnen maken. Je kunt deze aanvragen door per mail ons je specificaties toe te laten komen.

Als je akkoord gaat met ons opmaat voorstel maken we een passende prijs. Net als bij onze wijze van politiek bedrijven dus transparant en helder!

Bedrukt inpakpapier

Een van de unieke promo producten die wij door onze samenwerking leveren is gepersonaliseerd inpakpapier. Deze worden op op rol gedrukt. Kado inpakpapier, bloemen inpakpapier of 25 grams voor de schoenen. Lage aantallen en eigen bedrukking. De ultieme uitpakervaring!

Wij hebben daardoor als enige politieke partij in Europa inpakpapier op rol of vellen in lagere oplagen. In enkele gevallen al per rol.

Professioneel cadeaupapier inpakpapier, ook wel kadopapierinpakpapiergeschenkpapierdessinpapier of cadeauverpakking genoemd. Simpelwel omdat het om meer gaat dan alleen de politieke verpakking.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de partij